Descargar EBOOK Cambrer, aquest cafe esta fred! autor RAQUEL BALLESTEROS gratis online


Descargar EBOOK Cambrer, aquest cafe esta fred! autor RAQUEL BALLESTEROS gratis online Título Del Libro: Cambrer, aquest cafe esta fred!
El autor del libro: RAQUEL BALLESTEROS
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 33.52 Mb
El editor: ANGLE
ISBN 13: 9788416139309

Read full description of the books:Vinyetes per millorar l'assertivitat i les relacions personals Aquest és un llibre de psicologia quotidiana i habilitats socials, pensat per a tothom que vulgui apropar-se al món de l'assertivitat, la comunicació amb els altres i el coneixement d'un mateix i dels altres, i estigui disposat a fer-ho amb una bona dosi d'humor i un cert grau d'ironia.Seguint les vivències de tres personatges principals, les seves famílies i els seus coneguts, el lector podrà conèixer i entrenar noves maneres d'enfrontar la seva vida. Gràcies al seu plantejament en vinyetes, Raquel Ballesteros aborda els problemes comunicatius d'una manera directa i molt intuïtiva. El lector hi trobarà unes pautes excel·lents per millorar les seves habilitats socials i emocionals. «Un dels millors tractats d'intel·ligència emocional que s'han editat», Raimon Samsó.«En un format original i fresc, les eines essencials per desenvolupar les nostres habilitats socials i emocionals per viure i conviure millor», Àlex Rovira.


El autor es RAQUEL BALLESTEROS escribió un interesante libro titulado Cambrer, aquest cafe esta fred!. El libro de la publicó la editorial ANGLE, y en este momento por el libro de Cambrer, aquest cafe esta fred! PDF ISBN (9788416139309) es necesario pagar 18.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Cambrer, aquest cafe esta fred! EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor RAQUEL BALLESTEROS, que te pueden gustar, igual que el libro de Cambrer, aquest cafe esta fred! EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Cambrer, aquest cafe esta fred! EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Cambrer, aquest cafe esta fred! PDF
Descargar en EPUB Cambrer, aquest cafe esta fred! EPUB
Descargar en DOC Cambrer, aquest cafe esta fred! DOC
Descargar en TXT Cambrer, aquest cafe esta fred! TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Cambrer, aquest cafe esta fred!


Carlos

Pesado libro, claramente no es para todos.

Daniel

¡Cuidado! Puede cambiar radicalmente tu vida!

Daniela

todo bien, rápido descargado

Jorge

Hay claras desventajas

Elena

Un libro que ha gustado mucho!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Cambrer, aquest cafe esta fred! autor RAQUEL BALLESTEROS gratis online

PDF: cambrer-aquest-cafe-esta-fred.pdf Cambrer, aquest cafe esta fred! PDF
EPUB: cambrer-aquest-cafe-esta-fred.epub Cambrer, aquest cafe esta fred! EPUB
DOC: cambrer-aquest-cafe-esta-fred.doc Cambrer, aquest cafe esta fred! DOC
TXT: cambrer-aquest-cafe-esta-fred.txt Cambrer, aquest cafe esta fred! TXT