Descargar EBOOK El poder i la dignitat autor JESUS MESTRE I GODES gratis online


Descargar EBOOK El poder i la dignitat autor JESUS MESTRE I GODES gratis online Título Del Libro: El poder i la dignitat
El autor del libro: JESUS MESTRE I GODES
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 568 Kb
El editor: EDICIONS 62
ISBN 13: 9788429756500

Read full description of the books:L’any 1364, el vescomte Bernat de Cabrera, un dels consellers més noble i fidel de la Corona Catalano-Aragonesa, és sentenciat a mort per ordre del rei Pere III el Cerimoniós. Amb aquest inici intrigant arrenca El poder i la dignitat, un relat històric que recull un període convuls de la història de Catalunya, quan el regne de Mallorca s’incorporà definitivament a la corona d’Aragó, quan nobles aragonesos i valencians miraven de retallar poder a la monarquia i quan s’esdevingué un nou enfrontament amb Castella. Enmig d’aquest context històric la novel·la revel·la el periple atzarós de dues vides creuades, la d’un rei autoritari i ambiciós i la d’un noble diplomàtic i conciliador, dos personatges marcats pel destí que representen, alhora, dues maneres de fer i d’entendre la política. Amb la força que atorga el fet de descobrir la Història a partir dels seus protagonistes principals, El poder i la dignitat ens endinsa en una època on la vida quotidiana es barreja amb les intrigues de la corona d’Aragó i on la lleialtat és posada en dubte fins a les seves últimes conseqüències.


El autor es JESUS MESTRE I GODES escribió un interesante libro titulado El poder i la dignitat. El libro de la publicó la editorial EDICIONS 62, y en este momento por el libro de El poder i la dignitat PDF ISBN (9788429756500) es necesario pagar 22.15 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El poder i la dignitat EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JESUS MESTRE I GODES, que te pueden gustar, igual que el libro de El poder i la dignitat EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El poder i la dignitat EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El poder i la dignitat PDF
Descargar en EPUB El poder i la dignitat EPUB
Descargar en DOC El poder i la dignitat DOC
Descargar en TXT El poder i la dignitat TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El poder i la dignitat


David

De disgusto antes de que el rapto!

Aitor

Es necesario leer cada

Claudia

De una sola vez

Marc

El libro es increíble, la magia que se puede llevar con usted.

Marta

El libro es una obra maestra, de la que enriquece el alma, el habla y el más amplio horizonte.
Añadir comentario
Descargar EBOOK El poder i la dignitat autor JESUS MESTRE I GODES gratis online

PDF: el-poder-i-la-dignitat.pdf El poder i la dignitat PDF
EPUB: el-poder-i-la-dignitat.epub El poder i la dignitat EPUB
DOC: el-poder-i-la-dignitat.doc El poder i la dignitat DOC
TXT: el-poder-i-la-dignitat.txt El poder i la dignitat TXT