Descargar EBOOK Una veritat incomoda autor AL GORE gratis online


Descargar EBOOK Una veritat incomoda autor AL GORE gratis online Título Del Libro: Una veritat incomoda
El autor del libro: AL GORE
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 392 Kb
El editor: EDICIONS 62
ISBN 13: 9788429759792

Read full description of the books:Aquest llibre mostra què està passant, quines són les conseqüències -múltiples i corprenedores- de l'emissió indiscriminada de gasos d'efecte hivernacle a l'atmosfera, de la destrucció de les masses forestals, de la contaminació insostenible de les aigües continentals i oceàniques. Ens posa davant dels ulls, d'una forma incontestable, el canvi climàtic. Per altra banda, també és una crònica de la vida, personal i pública, d'Al Gore, una exposició de les raons que justifiquen la seva implicació en la lluita per a la conscienciació de la gent i la concreció de mesures per contenir el canvi climàtic. És una obra basada en la intensa feina de recopilació de dades i de síntesi de conclusions que Al Gore ha realitzat en múltiples conferències durant els últims anys.
Des de les neus del Kilimanjaro -de les que quasi no en queda res-, pels valls glacials buits, entre les restes destrossades de pobles i ciutats després del pas dels huracans, damunt del cada vegada més inestable i estret gel dels pols, enmig de inundacions i sequeres que causen patiment i mort, davant de boscos morts -talats o cremats-, aquest llibre d'Al Gore fa alguna cosa més que presentar-nos una situació que, de seguir com ara, canviarà radicalment la nostra vida en aquest planeta: ens insta a que deixem de pensar en altres coses i ens centrem en el que és important… Tenir cura de casa nostra.


El autor es AL GORE escribió un interesante libro titulado Una veritat incomoda. El libro de la publicó la editorial EDICIONS 62, y en este momento por el libro de Una veritat incomoda PDF ISBN (9788429759792) es necesario pagar 27.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Una veritat incomoda EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor AL GORE, que te pueden gustar, igual que el libro de Una veritat incomoda EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Una veritat incomoda EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Una veritat incomoda PDF
Descargar en EPUB Una veritat incomoda EPUB
Descargar en DOC Una veritat incomoda DOC
Descargar en TXT Una veritat incomoda TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Una veritat incomoda


Miguel

yo no era capaz de entender

Lucas

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots escribí el número y descargado sin problemas

Alba

A la lectura sin duda lo RECOMIENDO!!!

Marcos

La mejor... y todavía más interesante, brillante, fascinante...

Irene

Tienes tiempo libre? Me he ahorrado para Usted. No desperdicies viviendo en este libro!!!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Una veritat incomoda autor AL GORE gratis online

PDF: una-veritat-incomoda.pdf Una veritat incomoda PDF
EPUB: una-veritat-incomoda.epub Una veritat incomoda EPUB
DOC: una-veritat-incomoda.doc Una veritat incomoda DOC
TXT: una-veritat-incomoda.txt Una veritat incomoda TXT